tiistai 12. syyskuuta 2017

Promokuvat uudella kokoonpanolla

Hyvä meno - mutta olkoon!

Meillä on aivan tässä lähipäivinä ilo ja kunnia esitellä bändin uudistunutta kokoonpanoa molempien Tommien kera. Sunnuntaina käytiin napsimassa hieman promokuvia! Hyvin nopeasti kävi selväksi, kuka meistä on "se kuvauksellinen" joka on harrastanut aiemmin teatteria...



Naryania kävi kuvaamassa Jari - lämmin kiitos pitkästä pinnasta ja ripeistä otteista! Kuvat käsittelee jälleen Lauri. Lauri paljasti, että on jo alkanut suunnittelemaan kolmannen levyn kansitaidetta - eikä hetkeäkään liian aikaisin! =D Yhtäkään biisiä kolmannelle levylle ei ole vielä äänitetty.

Kuka tunnistaa missä oltiin?


Bändi on ennenkin ottanut kuvia pyhissä paikoissa ja hautausmaiden läheisyydessä. Jostain ihmeen syystä se ei ole menoa latistanut! Lauri päätti tällä kertaa huolehtia keski-ikää hipovista bändikavereistaan esittämällä facebookissa etukäteen toiveen: kukaan ei sitten puhu, naura, eikä heitä yhtäkään vitsiä silloin kun meitä kuvataan! Laurin tuntien lause oli tietekin paketoitu niin kohteliaaseen kääryleeseen, että sitä on hankalaa normaalin ihmisen toistaa. On varmaan rasittavaa poistaa satoja ja taas satoja kuvia, missä joku tekee toiselle sarvia, yksi kaivaa nenäänsä ja kolmas irvistelee ja neljännen pokka pettää. Yhtäkaikki, otimme neuvosta vaarin ja olimme vakavia ja eleettömiä koko ajan. Hymy pyllyyn! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti