maanantai 16. kesäkuuta 2014

Positiiviset!

Facessa kiertää tällä hetkellä positiivisuushaaste. Periaatteessa olen hieman ketjuviestiallerginen, mutta koska synkän bändimme kulisseissa on viimeaikoina tapahtunut niin paljon hyvää, päätin tarttua haasteeseen! Ps. Näitä ei sitten ole tulossa viitenä peräkkäisenä päivänä! X)

1) Meitä on seitsemän, oikeasti! Koko porukka kasassa ja homma alkaa pikkuhiljaa kulkemaan niin mehukkaasti, että huomisien treenien odotus aiheuttaa yli-innostuneita perhosia vatsanpohjaan.

2) Mukavat ihmiset. Voiko olla mahdollista, että ne seitsemän tulevat keskenään juttuun, tykkäävät riittävän samanlaisesta musiikista ja vielä osaavat soittaa?!? =D

3) Kesä. Ulkokeikat on ihan parhautta. Tervetuloa vaikkapa Laikunlavalle ti24.6!

4) Musavideot. On kiva kun ei tarvi jännittää, ei videoiden eikä promokuvien suhteen, että mitähän sieltä mahtaa tulla. Lauri on opetellu tekemään taidetta myös visuaalisella puolella.

5) Bändiläisten osaaminen. Raino saa keikkojen kaluston järjestelyyn liittyvää työtaakkaansa jakamaan Klasin, joka on musateknologian ammattilainen.

6) Jouset. I-ha-naa-aa-aaa että jousijuttuja ei enää tarvi "ulkoistaa" (eli teettää midi tyylikkääksi audioksi jollain ekspertillä) vaan ekspertit löytyy omasta bändistä! Tuomas saa orkesterit kuulostaan upeelta ja Nona on se tähtisolisti.

7) Treenis. Tästä pitää joskus kirjoittaa ihan oma postaus. Paikka on täydellinen ja Laurin äiti laittaa meille ruokaa. =) Toissakerralla taukoeväänä  tais olla ite tehtyjä hampurilaisia.

8) Bändiläisten ihanat tyttöystävät. <3 Voi että, mitä olis keikat ilman teitä! =D Kai tässä pikkuhiljaa tutustutaan paremmin..?

Ps. Myös bändiläisten henkilökohtaisessa elämässä on meneillään ihmeitä  ja onnenhippusia. Niistä lisää! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti