maanantai 1. helmikuuta 2016

Levy on vihdoin ulkona! =)

Ja kaikilla hyvä fiilis. =)

Osa on levyn teon jäljiltä vielä aivan kanttuvei, mutta osa on jo vähän ehtinyt iloitsemaankin uudesta albumista. Yhtäkaikki, olemme enemmän kuin ylpeitä voidessamme esitellä teille Naryanin toisen täyspitkän levyn Black Letters.


En tiedä teistä, mutta me olemme jo odottaneet tätä levyä kuin kuuta nousevaa. Edellistä bändin nimeä kantavaa pitkäsoittoa Raino ja Lauri hakivat yötä myöten henkilöautolla jostakin suomenniemen etelärannikolta että se ehti julkkareihin myyntipöydälle ajoissa! Tätä levyä olemme saaneet jo pari viikkoa pyöritellä hyppysissämme kuin hehkuvaa kekälettä. Into päästä jakamaan levyä eteenpäin on kova- ja nyt sitä vihdoin saa rummuttaa!

Raino ehti kommentoimaan ensimmäisenä omia fiiliksiään:

Toinen täyspitkä on valmis. Miltä nyt tuntuu?
- Ensimmäinen ajatus on, että "vihdoin". Aikataulut on venyneet ja vähän yllättäviäkin mutkia on ollut matkassa, mutta lopputulos on hyvä. Eli ihan hyvältähän se tietysti tuntuu. 

Oletko tyytyväinen lopputulokseen? 
- Ehdottomasti.

Olet Laurin lisäksi ollut bändin jäsenistä tiiviimmin mukana levynteon eri vaiheissa. Millainen sinun roolisi on ollut tämän levyn tekemisessä? 
- Mun rooli on vaihdellut. Joihinkin biiseihin oon vain soittanut vähän kitaraa ja joissain ollut aika paljonkin vaikuttamassa lopputulokseen. Laurillehan on jäänyt suurin vastuu levyn visiosta ja sen toteuttamisesta. Minä oon sitten auttanut tämän tavoittamisessa ja ollut sellaisena kakkostarkastajana. Jos Lauri on esim. miettinyt jotain vaihtoehtoja tai ollut epävarma jostakin, niin me ollaan sitten yhdessä mietitty paras ratkaisu. Mulle sitten taas on jäänyt noi käytännön hommat painatuksen, jakelun ym. suhteen. 

Paljonko työtunteja on kertynyt? 
- Ei parane laskea. Paljon ja vähän päälle. Osa työstä on ihan tekemistä, mutta osa on sellaista, että ajatukset kypsyy päivän mittaan muuta tehdessä. Tavallaan levyn teko on kulkenut kuitenkin mukana koko ajan takaraivossa. 

Millaista palautetta olette saaneet muilta bändiläisiltä? 
- Tjaa... Onkohan jotain palautetta tullut..? Ihan hyvää kai. 
(Tässä kohtaa voisin toimittajan huomiona sanoa, että koko bändi antaa raikuvat aplodit Rainon ja Laurin ihan käsittämättömästä työpanoksesta! Isoa ja hienoa, työtunteja säästelemättä, bravo!)

Mitä toivot tapahtuvan seuraavaksi?
-Lisää keikkoja, lisää tunnettuutta, lisää kontakteja ja lisää lisää.

Kiitos Raino! Toivottavasti saamme samantyyppisen haastattelun viimeistään sitten emma-gaalan ja maailmankiertueen jälkimainingeissa. ;)

Uusi levy kannattaa ehdottomasti tilata nimenomaan painotuotteena, koska kannet on aivan älyttömän upeat. Levyä myydään mm. levykauppa äxässä, Inverse Recordsin verkkokaupassa ja tietenkin meidän levynjulkkarikeikalla 12.2.2016 Tampereen Jack the Roosterissa! Toivottavasti nähdään kaikki siellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti