maanantai 12. toukokuuta 2014

Rokkivauva

Omat hääni pidettiin eräänä kesäisenä sunnuntaina 2010. Sunnuntaina (eikä perinteisesti lauantaina) siksi, että Naryan oli perjantaina keikalla Tammerfest goes Viikinsaari-meiningeissä ja halusin päivän rentoutumiseen ennen häitä. Hääpäiväänsä voi kuitenkin suunnitella ja vaihtaa kummasti helpommin kuin laskettua aikaa! =D

Levyn julkkareissa toukokuussa 2013 olleet varmaan huomasivat vielä tavallistakin pyöreämmän pallomahani. Julkkarikeikalla esikoisemme laskettuun aikaan oli vajaa kuukausi. Riskillä mentiin kun keikkaa sovittiin. Ilmassa oli sähköä: levy ei välttämättä ehtisi painosta tai vauva saattaisi ilmoittaa tulostaan! Levy lensi Saksasta painosta takaisin Suomeen keikkaa edeltävänä yönä. Pojat kävivät pikkutunneilla hakemassa ne autolla Nummelasta... ja vauva ilmoittautui vasta kolme viikkoa myöhemmin Jyväskylässä. Onneksi ei päättänyt tulla aiemmin, vaan saatiin bändin esikoislevy pihalle ennen omaa esikoispoikaa. ;)

Vauvaan liittyen oli bändiläisillä muutakin jännitettävää kuin levynjulkkarikeikka. Meille oli sovittu heinäkuinen keikka Laikunlavalle, vanhan kirjastotalon puistoon, vain kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen! Porukalla tuskailtiin, että mitä jos menee yliajalle. Myös näppärä varamies bassoon oli kysyttynä, jostain kumman syystä hän kuitenkin kieltäytyi soittamasta huilua. ;)

Vauva saapui maailmaan onnellisesti viikkoa ennen laskettua aikaa. Jouduin olemaan laitoksella useita päiviä ilman lähtökiireessä hukattua puhelinta, joten facebookkasin hormonihöyryissä- ehkä ei olisi pitänyt! =D Bändin pojat saivat esimakua juuri synnyttäneen naisen mielialanvaihteluista, kun ensin otin kiitollisuudella vastaan vauvaonnittelut. Seuraavien tuntien aikana ehdin käsittää väärin jokseenkin kaikki asiat, mistä bändin viestiketjussa puhuttiin. Ilmaisin mielipiteeni pitkästi ja raivoisasti vain huomatakseni, että oikeasti asian laita olikin aivan toinen... (Tässä vaiheessa voin sanoa, että mitä tulee väärinkäsityksiin, kerta ei suinkaan ollut ensimmäinen. Meidän bändissä on onneksi huumorintajuisia ja pitkäpinnaisia rokkareita! ;)  )

Tarina päättyi onnellisesti: pääsin poikien kanssa soittamaan! Kolmen viikon ikäinen vauvakin pääsi mukaan ikärajattomalle päiväkeikalle, turvallisesti isin valvovien silmien alla köllötellen.Vauvalla on kuulosuojaimissa Naryanin logo!

kuvat: Anniina KivistöPoika sai nimekseen Myrsky. Myrsky on oikea rokkivauva! Laikunlavan keikasta asti hän on kulkenut mukana mitä erikoisemmissa kekkereissä, keikoilla ja treeneissä, ei kuitenkaan koskaan baareissa. Nyt Myrsky on jo kasvanut söpöstä postikorttivauvasta oikeaksi vauhtihirmuksi, joka konttaa menemään ja syö kaiken, mitä edestään löytää, paitsi vauvanruokaa ei tietenkään syö. Viime kerrostalotreeneissä kaveri aluksi tuumasi, että "maistanpa tuosta Laurin kitaraa, siitä saa kuituja." Onneksi Laurilla on niitä monta, niinhän? ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti