lauantai 13. syyskuuta 2014

Kesän jälkeen.

Terve kaikille!
Blogi on viettänyt hiljaiseloa luvattoman kauan, ainakin kirjoittajan mielestä. ;) Jos joku muukin on ikävöinyt, niin olen pelkästään imarreltu! <3 Nyt saa kuitenkin itsetehostus riittää, ja takaisin varsinaiseen aiheeseen: bändiin.

Kesän aikana tapahtui paljon hyvää. Keikkoja oli varsin, hmm, noh, sanotaanko rajoitetusti, mutta ne olivat sitäkin laadukkaampia! Yksi parhaista soitettiin täällä:

Onneksi olkoon, Anne ja Raino!

Vaikka häistä ei olekaan tämän suurempaa kuvakollaasia tulossa blogiin, sen verran täytyy hehkuttaa, että oli kyllä hienoimmat juhlat missä olen ikinä ollut! Miten voi kaikki olla niin täydellistä! Kyllä näkyi, että kaikki on laitettu valmiiksi suurella rakkaudella. Pienenpieninä pintaraapaisuesimerkkeinä mainittakoon, että kummankin upeat hääpuvut olivat morsiamen tekemiä ja häämarssit kirkossa sulhasen säveltämiä. Parasta kaikessa oli kuitenkin kivat ihmiset, loistava tunnelma ja ennenkaikkea hääparin silminnähtävä ilo. Kyllä jäi hyvä fiilis! =) Onnea vielä kerran, koko bändin puolesta!

Hääpäivä oli siitä erikoinen, että muu bändi teki kirkon jälkeen pikavisiitin myös toisiin häihin; myös eräs hyvä ystävämme meni samana päivänä naimisiin. =) Onnea myös heille!

Julkisia keikkoja on kesäkuun laikunlavan jälkeen ollut vain yksi; se heitettiin elokuisessa Amadeuksessa Tampereella. Amadeus on bändille nostalginen paikka; siellä soitettiin bändin ensimmäinen baarikeikka ikinä. Sama tarra koristaa vessan seinää edelleen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti