maanantai 22. syyskuuta 2014

Vuokranmaksun aika

Tällä kertaa pienoinen loppukesän lenssu vei multa sivu suun yhden Naryanin vuoden tärkeimmistä tapahtumista; nimittäin puutalkoot. =) Näissä kekkereissä yleensä sattuu ja tapahtuu, eikä treeniksen ympäristö Ylöjärven Takamaan takana, Laurin lapsuudenkodin pihapiirissä, ole ollenkaan hullumpi paikka viettää kesäiltaa. Bändissä olemisessa on puolensa - vaikka en itse päässyt paikalle, sain silti tapahtumasta kivoja terveisiä ja tunnelmia ja niin saatte tekin! Tälläkertaa blogitekstin kirjoittajana taituroi Raino.

Kuten on saattanut jo tulla mainittua, Naryanilla on ehkä maailmanhistorian kolmanneksi paras reenikämppä. Tiloja ei tarvitse jakaa kenenkään kanssa, kosteus on puisille instrumenteille optimaalinen ja talvellakin on lämmin. Puhumattakaan siitä, että soittoaikaa ei ole millään tavalla rajattu vaan halutessaan voi keskellä yötäkin kääntää hanat kaakkoon eikä ketään haittaa.  Lisäksi diiliin kuuluu melko usein ruoka ja juoma. Parasta on ehkä perinteinen kanakeitto, jonka ottamista "et kadu".


    

Kaduttikohan Tuomasta tässä vaiheessa? ;) "Olis vissiin pitäny liittyä johonki ihan normaaliin bändiin!"

Toki kaikella tällä on myös hintansa, koska elämme epätäydellisessä maailmassa. Meidänkin pitää siis maksaa vuokraa treenikämpästämme. Vaan valuuttana ei olekaan eurot vaan halot. Mottikaupalla puita pitää joka vuosi kantaa pihasta varastoon. Alkukesästä pihaan ilmestyy järkyttävän kokoinen kasa puita (onneksi on jo pilkottuna klapeiksi), jotka loppukesästä ahkerat Naryan-jäsenet sitten kiikuttavat pinoihin treenikämpän taa. Aina silloin tällöin mukana on myös bändin ulkopuolisia avustajia. 


Laittakaa raksi seinään! Lauri(kin) tekee oikeita töitä! =D
Tehtävä on kaikkinensa erittäin raskas ja vaarallinen. Halkovajassa nimittäin asustaa pesällinen ampiaisia. Tänä vuonna saimme olla melko rauhassa, mutta joku vuosi yksi lentävä otus kävi pistämässä Eveä mahaan. Ja eihän toki viattomia luontokappaleita sovi myrkyttää. Ex-rumpalimme Davekin aina korosti sitä, että ihmisen tulisi elää sovussa muiden lajien kanssa eikä niiden yläpuolella.

- Raino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti