maanantai 23. lokakuuta 2017

Terkkuja uuden kokoonpanon ensimmäisestä studiosta!

Tai studion laidalta. En tiedä kumpi on pahempaa - olla siellä itse vai jännittää toisella paikkakunnalla ja ihan muissa puuhissa, kun bändikaverit on vetämässä. Tommi & Tommi ovat kiskaisseet uudet hengentuotteensa narulle sillävälin kun olen itse mutustanut puolison synttärikakkua anoppilassa. Ihana oli synttäriviikonloppukin, mutta en voi väittää että olisi ollut helppo keskittyä vain ja ainoastaan paikalla oleviin ihmisiin!

Itselläni oli eka kertaa ikinä myös pianostudio. (Noh, ok, Ungettablessa saattaa olla muutama munkin soittama kilahdus...)  En ole jättämässä basisitin tonttia, mutta jonkun tämäkin pitää hoitaa. Basistin amatööriylpeyteni antaa nippanappa sen verran periksi että voin myöntää: oli tosi hienoa soittaa siskon täyspitkää Casiota. Itselleni täypitkä Korg rupeais olemaan "se oikea". Ehkä ensi elämässä!///

Greetings from the first studio session with our new crew!

Or from the studio in spirit. I don’t know which is worse - to be in the studio myself or be nervously excited somewhere else doing something completely different while others are rocking it on. Tommi&Tommi have put their souls on a plate, while I was munching birthday cake away at my in-laws. This weekend was great! Still I can’t say I could completely focus on the people there!

I also had my first ever piano recordings (well, ok, ‘Ungettable’ might have some piano keys played by me…). I’m not leaving the bass, but someone has to do the piano too. My pride as a bass player just about stretches to the point, where I can say: it was great to play my sisters full length Casio. For me, a full length Korg is starting to be “the one”. Maybe in next life!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti