sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Studiossa taas!

Huh, mikä ilma on ulkona! Jokseenkin yhtä täydellinen keli oli viikko sitten sunnuntaina, kun pakkasimme koko perheen autoon ja ajoimme Ylöjärvelle Mikon studioon äänittelemään puuttuvat bassot ja taustalaulut.
Tapahtui Keuruulla sunnuntaiaamuna klo.7.00.
-Äiti, herää jo!
-Äää, onks pakko!?!
-Joo. Isi sanoi että sun on noustava studioon ja että saan kiipeillä tässä ja pomppia ja maistella hiuksia just niin kauan että nouset.Autossa saattoi olla hieman tavaraa!!! Mukana oli lapsiperheen yöpymistarvikkeet, mm. kaksi patjaa, joista vain toinen mahtui peräluukkuun.... lisäksi yksi lastenistuin kyytiläisineen, kaksi aikuista, lastenrattaat, Tampereen Kaukajärveltä kyytiin kiivennyt sähköbasso ja Tammelasta poimittu Lauri. En tiedä mahtoiko Lauria kaduttaa kun näki mustalaiskaravaanimme +28c helteessä. ;) Edellisenä päivänä oli nimittäin puhuttu puhelimessa että "joo, tuun yksin, ihan hyvin mahdut kyytiin!". Saatoin ehkä unohtaa ilmoittaa että mulla on sittenkin seuraa. =)

Kaukajärvestä selvittiin kahden pysähdyksen taktiikalla: Ensin haettiin basso, sitten piipahdettiin Tuomaksella säätämässä jousia. Tuomas tekee toiminimellä musiikkia ja siltä kotistudio näyttääkin! Tuomas teki valtavan työn nuotintaessaan mun käsinkirjoitettuja My End Leafin jousimateriaaleja midiksi. Nyt saatiin Nonaa säestävä orkesteri ojennukseen!


Sillävälin pikkumies oli päässyt isin kanssa rannalle. Voi sitä riemua! =D


Studiossa "uutta" bassoa koiteltiin ja soiteltiin uteliaana ja into piukassa, 
mutta kulmat kurtussa keskittymisestä!

Sitten vähän miksailtiin...

-Uskomatonta, ne heitti mut ulos studiosta, 
vaikka olisin vaan vähän halunnut maistella johtoja!

Vauva-selfie!

 -Mitäs sanot äiti, kannattiko herätä? =)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti