tiistai 6. tammikuuta 2015

Studiossa, kivasti

Kerran yks koulukaveri tokaisi mulle, että "sä oot kans aina studiossa." Aloin oikein ajatella asiaa, ja toden totta: jostain kalenteriin oli viimeisen vuoden ajan tupsahdellut vähintään pari studiopäivää kuukaudessa, yleensä enemmän. Projekteja oli laidasta laitaan, mutta Naryan oli silloinkin yksi niistä.



Bändillemme sopii erinomaisesti rauhallinen työskentelytapa. Tehdään hyvää, hyvin tai jos Lauria on uskominen niin parasta, parhaalla tavalla. (lue: parhaalla mahdollisella tavalla ei riitä mihinkään. Pitää tulla parasta, mahdollista tai ei.) Lienee sanomattakin selvää, että tällä tyylillä päivät venyvät pitkiksi, ja työtunteja kertyy paitsi äänittäjälle, myös Laurille, joka yleensä istuu mukana kaikkien studioissa tavallaan tuottajan roolissa. Olen kuitenkin erittäin toiveikas tulevan levyn suhteen. Oma kurinalaisuuteni ei riitä täydellisyyden tavoitteluun. Itse olen enemmän "hyvään pyritään, mutta erinomaista pruukaa tulemahan"-linjalla. ;) Tällä levyllä on monta elementtiä todella kivasti kohdillaan.

Nonan studio meni yötöiksi, jälleen kerran.
Jesh, onnistui, mä saatan päästä nukkumaan!

Levyä äänitellään Mikko Marjamäen studiossa ylöjärvellä, siis samassa paikassa kuin esim musiikkivideona julkaistu "My End Leaf" on äänitetty. (Kelle muulle tulee aina mieleen tosta Leafista lapsuus ja lauantaipussit? =D Eikös se ollut joku makeismerkki?) Klas ja Tuomas ammatti-ihmisinä ovat päättäneet äänittää omat osuutensa kotistudioissaan. Me muut nautimme Mikon omakotitalon rauhasta ja pehmeistä sohvista todennäköisesti vielä monen monituista kertaa tänä vuonna. Toista pitkäsoittoa on tarkoitus äänittää osissa, muutama biisi kerrallaan, sitä mukaa kun niitä parhaita biisejä valmistuu. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti